ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Екшън на пътя: Преследване, катастрофа, стрелба, ранен в задните части

България
08.10.2017  |  19:05
1 452
Пострадалият лежи в болница без опасност за живота, шофьорът бил без книжка, един обявен за издирване

 

Преследване, катастрофа и стрелба  с ранен е имало днес преди обяд край варненското село село Генерал Колево, става ясно от МВР. Около 11 часа на входа на селото  служители на реда подали сигнал със стоп палка за спиране и извършване на проверка към водача на лек автомобил „Опел Астра“. Той обаче продължил движението си, което наложило да бъде последван от полицейски екип с микробус „Фиат Ивеко“ в специален режим на движение, с пуснати звуков и светлинен сигнал.

 

В края на селото водачът на опела допуснал ПТП със служебния микробус на ОДМВР - Варна, коментират от МВР. След инцидента е установена самоличността на шофиралия - А.М. /19 г./ от шуменското село Пет могили, неправоспособен. Двамата му спътници побягнали, за да се укрият. След отправено устно предупреждение, полицейски служител произвел два изстрела със служебното си оръжие.

 

Един от младежите, на 17 години, е получил рана в седалищния мускул. Настанен е в болница, няма опасност за живота му. Продължават действията по издирване на избягалия. За случая е уведомен прокурор при Районна прокуратура – Девня, както и следовател при Окръжна следствена служба – Варна, по случая се води проверка, казват още от МВР.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design