ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Бялата лястовица за първи път и в Плевен

Общество
23.10.2014  |  11:13
531

Екипът на предаването „Господари на ефира“ връчи наградата „Бяла лястовица“ на групата „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван“. От името на групата отличието са получили майката на Влади, Галя Горанова, и майката на Цвети, Валя Таслаков.

„Казаха ни, че за пръв път лястовичката се връчва в Плевен. Изненадаха ни и приехме жеста като признателност и благодарност за направеното от всички, които ни подкрепиха“, споделиха в групата във Фейсбук двете почернени майки.

„На излизане от парка ни настигна жена и ни попита от какво е направена бялата лястовица. Странно...От какво всъщност е направена бялата лястовица?! Направена е от доверие и съпричастност. Направена е от любов и съзидателност. Направена е от онова чувството и трепет, че има хора, които виждат, чуват и усещат... които си заслужават. Това сте всички вие, които бяхте до нас и ни подкрепяхте безусловно. Всъщност това е знак, че децата ни не са забравени. Урокът за нас родителите им е да направим това, което те не успяха! Мисията ни е да докажем, ЧЕ СМЪРТТА НА НАШИТЕ ДЕЦА НЕ Е НАПРАЗНА. Заедно успяхме! Забрава няма да има! Ще има справедливост за Влади, за Ники, за Цвети и за Иван, за всички нас!“, написа в социалната мрежа Галя Горанова

На 25 октомври се навършват три месеца от гибелта на Цвети, а на 1 ноември - шест месеца, откакто този свят напуснаха Влади и Ники. Тримата плевенски студенти станаха жертви на катастрофата от 5 май тази година край Луковит.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design