ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

Буйна дама към полицаи: Имам СПИН, ще ви нахапя, ако доближите

България
03.10.2017  |  19:18
1 578
Жената не давала на униформените да задържат обявен за издирване, ритала и блъскала. Кавалерът й също доста се изявил, сега ги съдят

 

Районната прокуратура в Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Димитър Д. и Рая Г., спретнали доста здрав екшън на полицаи, стана ясно от Прокуратурата. На 24 юли 2016 г. в Радомир обвиняемият Димитър Д. обиждал и заплашвал служители на ОД на МВР – Перник. „Познавам всички съдии и прокурори“, „ще ви купя всичките“, викал Димитър. Това продължило и в сградата на полицейското управление, докато се пишела заповедта за задържане и настаняването му в ареста.

 

Дамата на Димитър - Рая, също отправила по адрес на полицаите обидни думи и изрази, нанесла удари с крака и ръце по служебния автомобил и хвърлила запалена цигара по тях. Агресивната жена заплашила служителите на реда, че е „болна от СПИН и ще ги зарази умишлено, ако я доближат“. Подобно държане продължило и по време на транспортирането й от  Радомир до сградата на Първо РУ ОД на МВР- Перник.

 

Впоследствие обвиняемата нанесла удари с крака и ръце по вратата на килия № 4, хвърляла предмети, предоставени й за лично ползване, крещяла и викала. С непристойните си действия жената целяла да принуди служителите на реда да не изпълнят задълженията си и да не задържат лице, обявено за издирване, казват от Прокуратурата.

Предстои делото да продължи в съда.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design