ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

6-годишният Даниел от Плевен стана Малък Мистър Свят 2017

Лайфстайл
06.10.2017  |  12:45
2 100

В Солун завърши успешно модната надпревара Световният детски конкурс Little Miss and Mister World 2017, информират от Profile international.

Представител на България в конкурса бе 6-годишният Даниел Иванов от Плевен. Той спечели и първо място в своята категория и титлата Tini Mister World 2017. 

Дани е първото българско момче, носител на най-престижната международна титла. През изминалата година Даниел спечели титлата Малък Мистър Плевен и Малък Мистър България 2017 в едноименните конкурси, организирани от Агенция Интерсаунд, което му даде право на участие в световния финал. 

Чаровният Дани се представи блестящо през всички етапи на конкурса. Предварително подготвен социален проект на тема „Прави добро със собствените си ръце“ показа любовта на детето към природата и защита на птичките. Една седмица, изпълнена с много емоции : Интервю с международното жури, Вечер на нациите, където разказа за България, облечен в национален костюм, а на финала всички деца бяха част от мюзикъла  Ocean fantasy , в приказни костюми на морски обитатели. Напрегната, но и забавна седмица-незабравимо приключение на пиратски кораб, среща с Кмета на Солун  и нови приятелства с деца от цял свят. 

В конкурса участват деца от над 20 държави: Бразилия, Южна Африка, Тайланд, Монголия, Индия, ОАЕ, Украйна, Русия, Татарстан, Казахстан, Грузия и други .

Членове на международното жури са модни специалисти от цял свят, като от името на България това е модния диктатор Ирина Папазова. Тя първа е поздравила малкия Даниел с успеха и спечелената титла, съобщават още от Солун Profile international.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design