ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

28-годишна осъдена за хулиганство, одрала и изритала полицай

България
11.08.2017  |  17:51
616
Преди това майката на 6 деца хвърлила малко бой на своя длъжница пред приемната на полицейския инспектор в центъра на Кърджали

 

28-годишната Сание Е. е осъдена за нанесена лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди, съобщиха от Прокуратурата.

 

На 16 май 2016 г. в Кърджали  Сание Е. нападнала своя съгражданка пред приемната на полицейския инспектор в центъра на града. Тя започнала да я бие, защото й дължала пари.  Служителят на МВР разпоредил на Сание E.  незабавно да преустанови побоя, но тя не се подчинила. Започнала да ругае и полицая. Той се опитал да я отдръпне от другата жена, за да спре да й нанася удари. Сание Е. не се подчинила.

 

Когато инспекторът се опитал да й постави белезници, тя започнала да го удря с ръце, наранила го с нокти и го изритала. По делото е била назначена психиатрично-психологична експертиза, която доказала, че Сание E. е била в състояние да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си.

 

Поради установени по делото многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства -  чисто съдебно минало, изразено пред съда съжаление за извършеното, тежко семейно и материално състояние – майка на 6 деца, които отглежда сама, на Сание E. е наложено наказание от Районен съд-Кърджали - „пробация“.

 

Присъдата включва следните пробационни мерки – „Задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от 8 месеца,  два пъти седмично, „Задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от 8 месеца и „Включване в програми за обществено въздействие“ за срок от 8 месеца. Съдебното решение не е обжалвано, влязла е в сила и предстои изпълнението му.

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design