ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

  

100 любители кулинари се борят за 100 000 лв. в тв състезанието за MasterChef на България

Лайфстайл
11.01.2015  |  19:39
2 133
След повече от 400 дегустации и над 100 часа интервюта с най-смелите любители на кулинарията в България приключи първоначалният етап на кастинги за световното забавно шоу MasterChef, което скоро ще стартира по bTV.

Един от 100-те непрофесионални готвачи, които показаха хъс на победители, отличен усет към вкусовете и естетиката при поднасяне на храната, ще грабне голямата награда от 100 000 лева.

На предварителните кастинги в Пловдив, Варна и София се явиха хора от най-разнообразни сфери и възрасти. Професионалните готвачи, които оценяваха техните качества, отчетоха превеса на младите кандидати, които имат амбицията да се развиват в кулинарията, промяната в хранителната култура на българина и утвърждаващото се разбиране, че готвенето не е досадно домашно задължение, а престижна и изключително предизвикателна професия.

За да стане първият MasterChef на България всеки един от кандидатите ще премине през разнообразни кулинарни предизвикателства, докато усъвършенства готварските си способности в компанията на едни от най-добрите шефове в страната. Но също така ще сподели със зрителите пред малкия екран своя живот, емоции, мечти, мотивация и сила да доставя удоволствия на всички сетива чрез поднесеното в чиния. Защото една от целите на хитовото шоу е да покаже, че гастрономията е изкуство, високо ценено в цял свят, а за да се наредиш сред най-влиятелните готвачи са необходими дисциплина, изобретателност, прецизност, фантазия, добро планиране и отлични  презентационни умения, поясняват от bTV Media Group.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

 

 

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design